Wij vinden het een eer een bijdrage te mogen leveren aan jouw trouwdag. Onze bruidsstylisten doen er alles aan om jou te laten stralen! Wij vinden het niet alleen van belang dat dit met zoveel mogelijk deskundigheid tot stand gebracht wordt, maar ook dat jij je op je gemak voelt en echt kunt genieten van onze zorg. Voor ons draait het op jouw trouwdag om jou en uiteraard als er kinderen bij zijn ook om de kids!

 

BRUIDKAPSELS

Bij het kapsel wordt er gelet op de vorm van het gezicht, naar je type jurk, en jouw wensen. Verder kijken we wat er mogelijk is met je haar gelet op structuur, volume en lengte. Voor de proefsessie (3-6 weken voor de bruiloft) vragen we je voorbeelden te zoeken van kapsels die jij mooi vindt. Samen kijken we dan wat de mogelijkheden zijn met jouw haar. Het kapsel moet passen bij de jurk en de vorm van je gezicht.

Mocht je een kapsel in jouw hoofd hebben maar is jouw haar te dun, dan kan er altijd gekozen worden om een haarstuk te gebruiken. Of het haar door ons te laten verlengen. Op de proefsessie wordt ook bekeken of een bezoek aan de kapper evt. nog nodig is. Voor de proefsessie brengen wij € 50,- in rekening. Het restant kan op de dag zelf voldaan worden of door middel van een factuur.

 

BRUIDS MAKE-UP

Ons doel bij het aanbrengen van make-up is om een mooi totaal beeld te creëren, maar niet om een compleet ander persoon van je te maken. Bij het opmaken wordt er gelet op de mooie accenten van je gezicht en deze zullen worden benadrukt. Ook informeren onze specialisten naar de make-up die je in het dagelijks leven zelf gebruikt, zodat we tot een make-up zullen komen die ook echt bij jou past.

Onze visagisten hebben een uitgebreide allround opleiding gevolgd waar alle soorten make-up en huidtypen aan bod zijn gekomen. Het merk waar meestal mee wordt gewerkt SONYA. Dit merk heeft veel en mooie natuurlijke foundations, poeders en kleuren in het assortiment en is hierdoor uitermate geschikt voor zowel de blanke als de donkere huid. Dit merk is 100% natuurlijk en op Aloe Vera basis.

De proefsessie is gebruikelijk om 3-6 weken voor de bruiloft te laten doen. Wij brengen hiervoor € 25,- in rekening. Het restant kan op de dag zelf voldaan worden of door middel van een factuur. Wij verkopen ook allerlei soorten haaraccessoires, en hebben een ruime collectie bruidsaccessoires.  Strass curly’s/ parels zijn vanaf € 3,00 verkrijgbaar.

 

TARIEVEN

Bruidsmake-up en kapsel incl. proefsessie € 295,-
Bruidsmake-up incl. proefsessie € 100,-
Bruidskapsel incl. proefsessie € 200,-
Make-up gast p.p. € 25,-
Kapsel gast p.p. vanaf € 29,50
Kapsel bruidsmeisje vanaf € 15,50
De eerste 10 km zijn vrij van kosten, exclusief van eventuele parkeerkosten
(km’s boven de 10 km worden belast met € 0,29 cent per km)

Zijn wij voor 9:00 uur aanwezig? Dan berekenen wij een toeslag van € 15,- per uur per styliste