Hallo allemaal!

Wat superleuk dat jij mij vindt op de website van Coccinelli, waar ik overigens ook zelf als klant graag kom! Deze toffe samenwerking laat zien dat vrouwen en zekers mama’s elkaar kunnen versterken in hun ondernemingen. En dat doen wij zeker! Graag wil ik mij voorstellen aan jullie. Toch fijn om te weten wie je voor je hebt als we gaan kennismaken, iets wat ik overigens leuk zou vinden!
Mijn naam is Barlin Warsame, 34 jaar & 5 jaar gelukkig getrouwd met mijn grote liefde en sinds 2 jaar mama van een lief, knap en ondeugend zoontje Noah. Ik ben de oprichter van het platform Baby & You.

Het platform Baby & You is bedoeld voor vrouwen met een kinderwens, moeders en moeders-to be. Hier kunnen zij met elkaar connecten, ervaringen delen, van elkaar leren en steunen. Iets wat de meeste moeders erg kunnen waarderen! Daarnaast heeft Baby &You talloze experts die op een laagdrempelige manier tips & tricks geven. Deze expertises zijn breed en geen taboe wordt uit de weg gegaan!
Inmiddels vind je op onze website en Youtube kanaal heel veel leuke, interessante en ontroerende blogs en vlogs. Ik ben trots om te zeggen dat we een geweldige communicty hebben opgebouwd. Lees en kijk je mee want we weten allemaal aint no hood like the motherhood.

Wachhtttt…. misschi en leuk om paar feitjes van mijzelf te delen.

Wat heb ik gedaan voor ik begon met ondernemen?
Ik heb jaren in het ziekenhuis gewerkt als klinisch verloskundige. Daar heb ik met heel veel passie en plezier hoog risico zwangere vrouwen mogen begeleiden en heel veel kindjes mogen helpen op de wereld te zetten. Ik heb daar ontdekt hoe bijzonder en krachtig vrouwen zijn in al hun verschillende gedaantes en leeftijden.
Waarom heb ik voor het ondernemerschap gekozen?
Dit had meerdere redenen. De nachtdiensten speelden zeker een rol, ik merkte dat deze steeds meer hun tol eisende. Daarbij realiseerde ik mij dat ik nog meer uit leven wilde halen, dus toen mij zusje mij uitnodigde voor een business event kreeg ik mijn AAHAA moment. Het idee van eigen baas zijn en vrijheid sprak mij enorm aan, en ik ben erg blij dat ik de overstap heb gemaakt!

Waar wil ik naartoe groeien?
Naast ons educatieve platform, ga ik ook een geweldige kortingskaart lanceren die al in de startblokken staat en in de toekomst zullen wij ook o.a. evenementen organiseren. Dus grote plannen!

Wil je op de hoogte blijven van dit allemaal volg ons dan zeker op onze kanalen. Gezellig!
Liefs,
Barlin

Instagram: @babyenyou
Facebook: BabyenYou
Youtube :Baby & You