Nooit meer met angst in de kappersstoel!

7 oplossingen voor slechte gedachtes bij de kapper. Succes verzekerd!

Coccinelli schrikt van de uitspraken van vrouwen over ‘’De Kapper”, Wow, onze passie voor haar en de kracht van de glimlach van een tevreden klant… Daar doen we het voor! Als de klant blij is zijn wij dat ook! Dus bedachten wij goede oplossingen voor onze slechte gedachtes bij de kapper.

De 7 (slechte) gedachtes van vrouwen bij de kapper:

1: Ik heb helemaal geen zin om te praten!
2: Ik zei puntjes, bedoelde 2cm, geen 10cm!
3: Begrijpt ze eigenlijk wel wat ik bedoelde? Het lijkt er nog helemaal niet op!
4: Het duurt allemaal veel te lang!
5: Bedankt voor het mooie geföhnde Beatrix kapsel nu maar hopen dat ik niemand tegenkom onderweg. Thuis even zelf wassen en stylen dan zit het vast beter.
6.: Nu goed opletten, wat zij kan moet ik ook kunnen toch?!
7: Niet naar het bedrag kijken, gewoon je pinpas erin steken!

De Coccinelli oplossingen:

1: Neem gerust een Me-Time momentje, lees een tijdschrift. Wij hebben juist een flyer met heerlijke Me-Time momentjes en alle begrip als je even geen zin hebt om te kletsen. Klik hier voor de aanbiedingen: https://www.coccinelli.nl/category/aanbiedingen/

2 en 3: Alles hangt en staat met communicatie, maar ook een foto/ plaatje kan soms makkelijker werken. Zo kun je goed aangeven wat je wensen zijn. Er zijn zoveel mogelijkheden. Zien= snappen, vaak doe je niet wat iemand zegt maar juist wat iemand doet (of in dit geval laat zien).

Fijn als de kapster het herhaalt zodat jij weet dat jullie op 1 lijn zitten.
Wees niet bang om tussendoor aan te geven wat je wilt.

4. Je wilt eigenlijk wel een kleurtje maar hebt geen tijd! Met onze nieuwste kleuring ben je binnen een uur geknipt en gekleurd!
Helemaal hip en van deze tijd.

5. Zie 2 en 3, geef goed aan wat je wilt, of juist niet wilt.
Wij willen het juist zo goed mogelijk doen en willen het gevoel creëren van: “Schat, verrassing, we gaan vanavond uit eten”. (mijn haar zit zo goed 😉

6. vraag gerust even om tips tijdens het föhnen, maar houdt wel rekening met de producten die wij gebruiken. Ze bevatten geen synthetische stoffen zoals siliconen en deze verzwaren het haar dus niet.

Je kunt nu een super handige workshop boeken.
Leer je eigen haar krullen föhnen & opsteken.
Wil je meer informatie en/of opgeven? Stuur ons een email. info@coccinelli.nl

7. Bespreek eerst duidelijk wat de kosten zijn. Tegenwoordig met je Smartphone kijk je zo op onze site voor de prijslijst.
Maak gebruik van onze super Actie! Kleuren en Knippen nu voor maar € 49,-

Is het herkenbaar?
Wat vinden jullie van deze oplossingen? En wat denken jullie bij ons in de kappersstoel?

Deel met je antwoorden ons op facebook en maak kans op een verwenarrangement voor 2 personen.  Wil je een Me-Time momentje of juist een kleur-knip actie boeken, klik dan hier om online te reserveren: www.coccinelli.nl